Egyházközségi zarándoklat Pécsre

Egyházközségi zarándoklat Pécsre

Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket 2019. június 10-én, Pünkösd hétfőn egyházközségi buszos zarándoklatra, Pécsre.

A programok között szerepel a Világörökség részét képező Ókeresztény sírkamrák megtekintése, a Pécsi Székesegyház megismerése, amit a gyerekek játékos formában fedezhetnek fel, Mindenki a fedélzetre! című füzet, távcső, zseblámpa, iránytű és nagyító segítségével.

Pécs bővelkedik török kori emlékekben, az egyik Gázi Kászim pasa dzsámija, mely jelenleg római katolikus templomként működik, ahol Tamás atya tart szentmisét közösségünknek 12:30-kor.

Három olyan programunk lesz, ami időhöz kötött, ezek között fakultatív programként szerepel az Ókeresztény sírkamrák megtekintése.

A kirándulás költsége: busz + székesegyház belépő 6.700,- Ft/fő, aki szeretné megnézni az Ókeresztény sírkamrákat, annak egy kicsit többet, 8.500,- Ft-ot kell fizetnie fejenként. Ebből még kedvezményt tudnak igénybe venni a diákok, családosok, nyugdíjasok és pedagógusok. Minden esetben szükséges az adott igazolvány bemutatása.

A busz 55 férőhelyes. A jelentkezés 4.000,-Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amit április 20-ig, a második (fennmaradó) részt május 20-ig kérjük befizetni.

Igyekeztünk úgy összeállítani a programokat, hogy legyenek benne hosszabb-rövidebb pihenők, csoportos és egyéni programok, találjanak benne élményekkel teli kikapcsolódást a gyerekek, családok, fiatalok, felnőttek és az idősek egyaránt.

Szeretettel várjuk a Testvérek jelentkezését!

 

May Andrea

 

Kérjük, adója 1%-val támogassa a Turner Ferenc Alapítványt.

Köszönjük!