Pásztorjáték 2012
Gombai zarándoklat 2013
2013 Farsang
Pásztorjáték 2012
2013. január 21-27
Nagytemplom harangjai
Pásztorjáték 2012
2010 adventi hangverseny
2013 egyetemes imahét
Zenés diákmisék minden hónap első vasárnapján a monori nagytemplomban.


2017 Szent László éve


 


Bővebben...

 

Turner Ferenc ALapítvány


Napi evangélium

 

Magyar  Kurír Katolikus hírportál

 

 

Tekintse meg miserendünket >> vagy jöjjön el programjainkra Programok megtekintése >>
« vissza a többi üzenethez
 Őszi kirándulás
Dátum: 2012.10.29.  

Az őszi szünetet kihasználva kirándulást tettünk a Strázsahegyre, ahol Mikla László és családja forró teával és finomságokkal várta a gyerekeket.

A plébániától indultunk, 65-en  vágtunk neki a városon keresztül a Strázsa hegynek. Az idő is kegyes volt hozzánk, megúsztuk eső nélkül. Az Orbán szobornál volt az első pihenőnk,ezután indultunk Mikla Lászlóék pincéjéhez, aki családjával megvendégelte csapatunkat, így a forró tea pillanatok alatt felmelegített bennünket, a finom szendvicsek pedig újult erőt adtak. Hálából a pince udvarán kórusba álltunk, és énekeltünk Lacinak és családjának egy szép éneket. Ezúton is köszönjük neki a finomságokat és a vendégszeretet!

Innen vágtunk neki a kilátónak,felérve erre a szép helyre, tízes csoportokban felnőtt vezetésével mentünk fel,megcsodálni, milyen szép is innen Monorra a kilátás. Addig a lent maradtak páros fogót és egyéb énekeket tanultak meg. Pár óra játék után nekivágtunk a Forrás vidékének, hatalmas számháború csatát vívtunk, mindenki örömére. A nap végén elfáradva, de nagyon vidáman értünk be újra a városba, és indultunk haza.

Több kép a kirándulásról megtekinthető a fényképek menüpont alatt.All Copy Right 2018 - Monor Katolikus Plébánia

Monor Katolikus Plébánia

A weboldalt készítette: Bernula Ádám